” We zitten in onze examenperiode. Best een spannende tijd, je weet niet zo goed wat je allemaal kan verwachten. We hebben het examen Nederlands al achter de rug. Dat was voor ons gevoel niet heel erg moeilijk…wat leuk was dat het over onderwerpen van nu ging, dat maakt het interessanter om te lezen.
De afgelopen vier jaar op school zijn zo snel voorbij gegaan. In het begin kenden we elkaar niet; je komt toch in je eentje naar de nieuwe school. Nu doen we examen en hebben een heleboel vrienden. De school was ok; elke school heeft leuke en minder leuke dingen. Maar uiteindelijk moet je er zelf en met elkaar wat leuks van maken.
Dit laatste jaar is wel super leuk en relaxed. Het vliegt voorbij, je doet veel leuke dingen en ook nu in de examentijd blijft er nog steeds wel ruimte over voor ontspanning. We gaan dan gezellig met elkaar de stad in, wat eten en natuurlijk feestjes!
Wat we hierna gaan doen? Alledrie wat anders; kapster, schoonheidsspecialiste en iets in de zorg. Dit was nog maar de middelbare school, nu gaat het echt allemaal gebeuren!!!”.

Foto en tekst: Carmen Ruijsink-de Zwarte

Humans of Alkmaar is op zoek naar mensen die het team willen versterken! Interesse? Stuur een mailtje naar info@humansofalkmaar.nl!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *