De Theatermaker

Foto: Rick Akkerman

Foto: Rick Akkerman

Wat is je beroep?
“Ik ben theatermaker en organiseer cultuureducatieprojecten op scholen in en rond Alkmaar. Ik werk bij Artiance centrum voor de Kunsten in Alkmaar, maar ik heb ook mijn eigen bedrijfje”

Wanneer was je voor het laatst heel blij?
“Ik word heel blij van mooie cultuurprojecten die ik (mede)organiseer. In de zomer was dat bijvoorbeeld Alkmaar Aan Zee, waarbij we een vakantieparadijs bouwden op het terrein van HAL 25 met 50 kinderen. Dat was zo mooi!”

Wat houdt je nu bezig?
“Ik ben nu samen met een leuke en bevlogen groep mensen bezig met LEGAAL KABAAL. Dat is een benefietevenement om geld in te zamelen voor Stichting Bootvluchteling. Op zaterdag 10 oktober vindt het plaats in HAL25. Er zijn theateroptredens, workshops voor kinderen, er is lekker eten en drinken en de leukste bands en DJ’s uit Alkmaar treden allemaal belangeloos op voor dit goede doel.
Ik heb er heel veel zin in en hoop dat er heel veel mensen komen meedoen, genieten en doneren!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *